Slotbijeenkomst bij Eiland van Maurik

Op vrijdag 29 juni nodigen wij de leden van VNO-NCW Rivierenland van harte uit voor ons bezoek aan Eiland van Maurik. Wij presenteren dan onze Groeiagenda; deze Kaart van Rivierenland laat in één oogopslag zien waar volgens VNO-NCW Rivierenland verbeteringen nodig zijn om de economie en werkgelegenheid in de regio te laten groeien, waarbij maatschappelijke betrokkenheid en samenwerking de basis vormen. Wij zijn vereerd dat de voorzitter van Regio Rivierenland Hans Beenakker onze Groeiagenda in ontvangst wil nemen.

Directeur van Eiland van Maurik Lennard Kempers neemt ons vervolgens met veel enthousiasme mee in de historie en ontwikkelingen van zijn vakantiepark waarbij hij zich laat inspireren door de Groeiagenda. Kortom, het wordt een bijzondere middag en zeer waardige afsluiting van het seizoen!

Vakantiepark Eiland van Maurik – in het hart van de Betuwe – is in 1982 opgericht en is een familiebedrijf met 15 vaste krachten en ca. 60 seizoenskrachten. Naast het park valt ook de jachthaven met 500 ligplaatsen onder de exploitatie van de onderneming. Het terrein beslaat een oppervlakte van 35 hectare en biedt ruimte aan een groot aantal kampeerplaatsen, mobile homes en strandchalets. Daarnaast beschikt het terrein over twee horecagelegenheden, een indoor sport- en speelparadijs van 2.500 m2 en een waterspeeltuin. Vorige zomer is het nieuwe binnenzwembad met Open-Sky dak en glijbanen geopend en momenteel worden het Pannenkoekenrestaurant en de receptie grondig verbouwd. De verdere groeiambities van het park zijn o.a. gericht op het organiseren en faciliteren van grote(re) evenementen, zowel binnen als buiten en het realiseren van een Familie Entertainment Center (FEC).

Programma
15:30 uur Ontvangst met koffie of thee
16:00 uur Welkom en opening door voorzitter VNO-NCW Rivierenland Hans van Zuijdam
16:10 uur Presentatie Groeiagenda en overhandiging aan voorzitter Regio Rivierenland, Hans Beenakker
16:30 uur Presentatie directeur Eiland van Maurik, Lennard Kempers
16:50 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, deze word je aangeboden door Eiland van Maurik.