TrendsExpo 2018 nog grootser en verrassender!

Op 21 en 22 november 2018 wordt de tweede editie van TrendsExpo gehouden. TrendsExpo, hét businessevent van en voor de regio Zwolle en Oost Nederland. Voortbouwend op het succes van de eerste editie wordt deze editie nog grootser en verrassender. Hoe dan?

 Afgelopen periode sloten vele partijen zich aan als partner van TrendsExpo, zoals MKB regio Zwolle, VNO-NCW Midden en Kennispoort. Dit betekent nog meer standhouders op de beursvloer, grotere bedrijven ook, en een nog verrassender en completer inhoudelijk programma. 

Nieuw is ook het ZZP-plein waar ZZP’ers zich gezamenlijk presenteren. Wat blijft is de unieke opzet van deze tweedaagse ondernemersbeurs in de Zwolse IJsselhallen. Er is voortdurend wat te doen en te kiezen. Er zijn themapleinen ingericht rond actuele thema’s als Duurzaamheid en Werken en Leren. Hier kunt u kennis delen of uw ervaring inbrengen. We nodigen gerenommeerde sprekers uit om u te inspireren. 

Ook culinair wordt u uitgedaagd. Zes horecaondernemers richten elk een plein in waar zij u en uw relaties gastvrij ontvangen. Elk deelnemend restaurant of cateraar zet voor u een trendy ‘foodconcept’ neer. Dit zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer die vergelijkbaar is met een event als Zwolle Culinair of een ander preuvenement. TrendsExpo, daar wil je bij zijn! Doe mee, er zijn nog stands beschikbaar. Vol is vol. Kom, laat je zien en doe goede zaken. Graag tot ziens op 21 en 22 november!

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.trends-expo.nl/