Uitnodiging techniekdag Arnhem 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 oktober aanstaande organiseert VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen in nauwe samenwerking met de partners wederom de Techniekdag Arnhem 2018 op IPKW!

Dit jaar staan we weer overdekt zodat we geen last hebben van de kou. We verwachten in de samenwerking met IPKW en INNOVATE Arnhem een groot aantal bezoekers (15.000) en nodigen u uit om weer deel te nemen met een technische doe-activiteit.

Op de Techniekdag wordt de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren uitnodigend aan een breed publiek getoond. Op deze dag worden vooral de jeugd (t/m 14 jaar) en hun ouders benaderd die nog een keuze moeten maken voor een bepaalde opleiding. Het is de bedoeling deze jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de bèta en techniek. De verschillende technische sectoren worden op een uitdagende en speelse manier voor het voetlicht gebracht. Alle niveaus komen aan het licht; van praktijkschool tot en met Universiteit.

De organisatie van de Techniekdag denkt graag met u mee over de invulling van een doe-activiteit voor de kinderen. Deelname aan de Techniekdag is gratis!

Wij raden u aan zich snel aan te melden in verband met de beperkte ruimte. Aanmelden kan via onze website.

Mocht u meer informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen met Pieter de Boer,
06-5378 6919 of 055 7601612, of via mail.

Voor de toekomst van uw organisatie is het van groot belang dat ook uw sector vertegenwoordigd is tijdens de Techniekdag! Zonder u heeft deze dag geen succes!