Vacature junior eventmedewerker, iets voor jou?

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij versterken het ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht door optimale regionale en landelijke belangen-behartiging. Dit doen wij voor het midden-, klein- en grootbedrijf in alle sectoren en van startups tot aan gevestigd. Daarnaast informeren en verbinden wij de 1.600 leden in ons netwerk middels diverse events en projecten. Met 23 enthousiaste collega’s werken vanuit ons kantoor in Apeldoorn of thuis. Voor ons team zijn wij op zoek naar een:

Junior eventmedewerker (24 uur)

Wie zoeken we:

We zoeken een junior eventmedewerker voor de periode van 6 maanden. Als junior eventmedewerker ondersteun je het team Events bij de organisatie en uitvoering van fysieke en online bijeenkomsten voor ondernemers. Na een korte inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig alle administratieve handelingen voor een event te verrichten. Je hebt ervaring met software programma’s rondom de communicatie, registratie en evaluatie van events. Je bent bekend met het modereren en begeleiden van een online bijeenkomst via Teams. Daarnaast ben je aanwezig bij de events zelf. Je bent een echte teamplayer en schakelt gemakkelijk met je collega’s en andere relaties.

Wat breng je mee:

  • Een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van evenementenorganisatie of hospitality.
  • Ervaring met het organiseren van evenementen.
  • Affiniteit met evenementen software.
  • Uitstekende organisatorische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Initiatiefrijk, teamplayer, servicegericht, stressbestendig en flexibel qua tijdsinzet.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we:

We bieden jou een interessante en uitdagende parttime baan (24 uur) voor de duur van 6 maanden in een dynamische omgeving en een flexibele, informele werksfeer. Je krijgt een veelzijdig takenpakket, eigen verantwoordelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze ideale kandidaat:

Stuur dan snel jouw cv en motivatie vóór 25 februari 2022 naar Sanne Hagen, officemanager. Haar mailadres is hagen@vno-ncwmidden.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wieneke Paulssen, eventmanager, via e-mail paulssen@vno-ncwmidden.nl.