Versterking team

Het team van VNO-NCW Midden heeft versterking gekregen van twee nieuwe collega’s: Lieke Kruger en Wieneke Paulssen. We stellen ze graag aan je voor.

Lieke Kruger
Mijn naam is Lieke Kruger, ik ben 36 jaar en opgegroeid in het mooie Twente, Enschede. Daarna ben ik verhuisd naar Amsterdam. Hier heb ik enkele jaren gewoond. Toen toch weer terug naar Enschede en vanuit Enschede naar de Achterhoek, Winterswijk. Hier woon ik samen met mijn partner Jesse Roerdinkholder en zoontje Lux Noé (7). We hebben een autoverhuur/verkoop bedrijf.

Ik heb Facility Manager, Business Administrations gestudeerd aan het Saxion te Deventer en vol op dit moment de studie Makelaardij, Taxatie en Vastgoed (dit is gekomen uit verveling in de eerste lockdown vorig jaar). In het verleden ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse bij een grote zorginstelling. Daarvoor een gecombineerde functie marketing, communicatie, HRM en ruim 10 jaar in de fashion waar ik verschillende functies heb gehad. Door mijn verhuizing naar de Achterhoek was mijn vorige baan niet meer haalbaar qua reistijd en bereikbare dienst.

Op 1 december is mijn nieuwe uitdaging als projectsecretaris bij VNO-NCW Midden gestart. Hier ben ik (deels) verantwoordelijk voor de Circulaire Innovatie Top 20 en de Techniekdagen. Het is een beetje een gekke en vreemde tijd om midden in een lockdown bij een nieuwe organisatie te starten,  maar ook een uitdaging. Mijn doel is om beide events op rolletjes te laten verlopen en veel kennis op te doen zodat ik deze in kan zetten voor de volgende jaren die gaan komen bij VNO-NCW Midden!

Ik hoop dat ik jullie zo een klein beetje een beeld van mij hebben gekregen en hoop jullie eens te ontmoeten.

Wieneke Paulssen
Op 1 november 2021 ben ik als eventmanager aan de slag gegaan bij VNO-NCW Midden. Hiervoor heb ik 22 jaar met veel plezier

gewerkt bij het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO), onderdeel van de Radboud Universiteit. Mijn ervaring en energie zet ik nu in voor VNO-NCW Midden om samen met het team Events interessante bijeenkomsten met meerwaarde te ontwikkelen. De focus ligt daarbij op verbinding, kennisvergroting, persoonlijke verhalen, innovatie én plezier. De online ‘Meet the President’-bijeenkomst van 26 januari a.s. is daarvan al een goed voorbeeld.

Ik ben 46 jaar en woon in Nijmegen. Drie keer in de week ga ik naar de sportschool voor kracht- en conditietraining, ook tijdens de lockdowns. Dit voorjaar heb ik me als doel gesteld om weer 5 kilometer hard te lopen onder 30 minuten. Verder vind ik het heerlijk om te koken voor familie en vrienden. In mijn vakanties vind je me bij familie in Indonesië of op het strand van Curaçao.

Heb je ideeën of suggesties voor nieuwe bijeenkomsten dan nodig ik je graag uit om deze met mij te delen. Ik verheug me erop om in 2022 weer fysieke bijeenkomsten te organiseren zodat ik je daar kan ontmoeten!