Versterking team

Per 4 januari jl. heeft het team van VNO-NCW Midden versterking gekregen van twee nieuwe collega’s, Malou Peters en Thomas van Dalen. We stellen ze graag aan je voor.

Malou Peters
Mijn naam is Malou Peters, ik ben 38 jaar en opgegroeid in regio Nijmegen. Via Tilburg en Utrecht ben ik in Bunschoten terecht gekomen, waar ik samenwoon met mijn vriend. Na een aantal jaren bij RAI en Ahoy te hebben gewerkt ben ik de laatste 10 jaar met veel plezier werkzaam geweest bij Jaarbeurs Utrecht. Als Projectmanager was ik verantwoordelijk voor een aantal grootschalige consumentenbeurzen en netwerkbijeenkomsten. Een rol waarin creativiteit, vernieuwing, visie en het verbinden van mensen centraal staat. Nu is het tijd voor iets nieuws! Vorige week ben ik gestart als Eventmanager bij VNO-NCW Midden.

Samen met het team van VNO-NCW Midden gaan we zorgen voor een mooie evenementenkalender waarin ook live ontmoetingen hopelijk snel weer een hoofdrol mogen gaan spelen. Een uitdaging waar ik veel zin in heb en graag invulling aan geef samen met jullie, de leden.
Ik krijg energie van het creëren en realiseren van nieuwe samenwerkingen en het opzetten van waardevolle evenementen met een verrassende touch. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop jullie snel te ontmoeten. Op naar een mooi 2021! Mochten er ideeën of initiatieven zijn waar je een keer over wilt praten laat het me vooral weten.

Thomas van Dalen
Ik ben Thomas van Dalen en vanaf 4 januari begonnen als Ledenmanager bij VNO-NCW Midden. Na 12 jaar in de wereld van schoenen en fashion te hebben gewerkt bij verschillende retail organisaties, gebruik ik mijn ervaring om de nieuwe rol van Ledenmanager samen met Tom Masselink verder vorm te geven. Er liggen mooie uitdagingen op ons pad, zoals het verder uitbouwen van ons ledennetwerk en de banden met bestaande leden verder aan te halen.

Ik ben 50 jaar, vader van Mees (13) en Julie (10) en partner van Mirjam Boon. Met veel plezier wonen we in Leusden en zijn allen actief op het hockeyveld, daarnaast fiets ik graag in het bos en op de weg. Ik ben een van de leden van de 41-Club Leusden, we zetten ons graag in voor lokale sociaal maatschappelijke doelen.

Dat dit geen gemakkelijke tijd voor ondernemers is, realiseer ik me goed, maar de veerkracht die jullie het afgelopen jaar hebben getoond om in moeilijke tijden de economie toch nog in beweging te houden, heeft mij geïnspireerd.
Ik kijk er dus naar uit om voor jullie als Ledenmanager aan de slag te gaan.

Contact
Malou Peters, peters@vno-ncwmidden.nl of 06 – 577 954 30
Thomas van Dalen, vandalen@vno-ncwmidden.nl of 06 – 130 499 02