Zakendoen in Argentinië? Ga mee op ledenreis

//Zakendoen in Argentinië? Ga mee op ledenreis

Zakendoen in Argentinië? Ga mee op ledenreis

Ook dit jaar bieden wij je de mogelijkheid om, samen met medeleden van onze vereniging, een prachtige reis te beleven. Na de zeer interessante reizen naar onder andere Shanghai, Brazilië, Rusland, Dubai, India, IJsland & New York en afgelopen jaar Zuid-Afrika, hebben wij dit jaar gekozen af te reizen naar het indrukwekkende Argentinië! De (leden)reis vindt plaats van 2 tot en met 7 november 2018.

Argentinië is de tweede economie van Zuid-Amerika. Kansrijke sectoren in het land zijn onder meer milieutechnologie, landbouw, voedingsmiddelenindustrie, water, infrastructuur, logistiek en ICT.
Het is een land van uitersten: gletsjers in het noordwesten, subtropische regenwouden in het noordoosten, het uitgestrekte Patagonië in het zuiden en het vulkanische bosgebied dat driekwart van Argentinië bestrijkt. De bruisende hoofdstad Buenos Aires, het ‘Parijs van het zuiden’, biedt verschillende vormen van vertier.

In het zesdaagse programma bezoeken we Buenos Aires en omgeving, waar u kennis maakt met de zakelijke kansen van Argentinië, maar daarnaast ook een indruk krijgt van de Argentijnse cultuur.

Een aantal hoogtepunten van de reis zijn:

  • Bezoek aan het nieuwe havengebied van Buenos Aires
  • Bezoek op het Argentijnse platteland: de Pampas
  • Fietstocht door Buenos Aires
  • Kennismaken met ondernemers van lokale start-ups en bedrijven.

“Zoals Edo Offerhaus, directeur van NLinBusiness, benadrukt: Buenos Aires is één van de 30 Cities of Opportunities in de wereld buiten Europa. Kansrijk om te verkennen vanuit de historische banden met Nederland en de mogelijkheden die dat biedt voor Export en Internationalisering. Voor meer informatie zie ook www.nlinbusiness.com. We kunnen u de ledenreis van VNO-NCW Midden daarom van harte aanbevelen.”

Tijdens deze reis verblijven we in een centraal gelegen 4* hotel. Daarnaast dineren we in enkele unieke restaurants die u een goed beeld geven van hetgeen Buenos Aires te bieden heeft.

Indien je je aanmeldt voor deze reis, is in de reissom inbegrepen: rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Buenos Aires en v.v., verblijf in een 4* hotel op basis van logies/ontbijt, diners in unieke restaurants, alle maaltijden conform programma incl. 2 drankjes per maaltijd, excursies, een lokale Nederlands sprekende gids én Nederlands sprekende reisbegeleiding.

Meer informatie over deze reis, de voorwaarden en de reissom tref je op: www.vno-ncwmiddenledenreis.nl. Daar is ook het aanmeldingsformulier opgenomen.

We organiseren deze reis wederom met Rientjes & Partners.

We nodigen je van harte uit op deze inspirerende reis en hopen je te mogen begroeten in het prachtige Argentinië!

Contact:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met VNO-NCW Midden: Martine Schuijer, telnr. 06-10966827 of met Marsha Krosenbrink, telnr. 055-7601618

2018-05-18T10:40:07+00:00 mei 14th, 2018|Nieuwsberichten|Reacties uitgeschakeld voor Zakendoen in Argentinië? Ga mee op ledenreis