Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur!

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij versterken het ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht door optimale regionale en landelijke belangen-behartiging. Dit doen wij voor het midden-, klein- en grootbedrijf in alle sectoren en van startups tot aan gevestigd. Daarnaast informeren en verbinden wij de 1.600 leden in ons netwerk middels diverse events en projecten. Dit doen we met 20 enthousiaste collega’s vanuit ons kantoor thuis of in Apeldoorn en voor ons team zijn wij op zoek naar een:

allround communicatieadviseur
(fulltime dienstverband)

Wie zoeken we:

Samen met de communicatiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie van VNO-NCW Midden. Als communicatieadviseur weet je als geen ander hoe je de juiste informatiebehoefte per doelgroep bepaalt. Het opstellen van een effectieve communicatiemix kent voor jou geen geheimen. Je bent in staat om uit het grote informatieaanbod snel de juiste teksten per doelgroep te produceren en hiervoor de juiste kanalen in te zetten. Hierbij weet je de juiste ‘tone of voice’ naar onze leden en stakeholders te raken waarbij je de ledenwaarde die wij creëren duidelijk in ondernemerstaal naar voren brengt. Je bent een verbinder en een aanpakker: strategie en uitvoering gaan bij jou hand in hand. Je schakelt gemakkelijk met jouw collega-communicatieadviseurs binnen de andere regionale verenigingen en met VNO-NCW landelijk.

Wat breng je mee:

  • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding op het gebied van communicatie en/of journalistiek
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met onze doelgroep en stakeholders
  • Uitstekende redactionele en communicatieve vaardigheden
  • Actuele kennis van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, waaronder het vernieuwend inzetten van digital, online en social media.
  • Pro-activiteit, besluitvaardigheid en doelgerichtheid voor het vertalen van de communicatie-strategie in concrete acties.

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een interessante fulltime baan (37,5 uur) in een dynamische omgeving en een flexibele, informele werksfeer. Je krijgt een veelzijdig takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze ideale kandidaat:

Stuur dan jouw cv en bijbehorende motivatie naar Sanne Hagen, officemanager. Haar mailadres is hagen@vno-ncwmidden.nl. Je kunt haar ook bellen op 055 – 760 1611 als je meer informatie wilt over de inhoud van de functie of andere vragen hebt.