Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

15 november: Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 15 november is het de Dag van de Ondernemer en bedankt heel Nederland ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen. Gemeenten, lokale verenigingen, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen zetten de ondernemer die dag in het zonnetje.

VNO-NCW Midden is blij met alle aandacht voor ondernemers en ondersteunt dit initiatief van harte. Samen met MKB-Nederland Midden hebben we relaties in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht geënthousiasmeerd om mee te doen aan de Dag van de Ondernemer.

En met succes. Bekijk hier alle activiteiten.
Van ondernemersontbijten tot Rode Loper-dagen, van workshop tot event voor nieuwe vestigers.

Over De Dag van de Ondernemer

Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2019 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november!

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.