Lid worden

In deze coronacrisis is de invloed van VNO-NCW extra voelbaar. We zijn direct betrokken bij de totstandkoming van landelijke steunmaatregelen, staan in nauw contact met gemeenten en provincies voor aanvullende maatregelen en het netwerk van leden helpt elkaar met raad en daad. Sluit je nu aan bij het regionale ondernemersnetwerk van VNO-NCW in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. 

8 goede redenen om lid te worden

 1. Je maakt deel uit van een hecht netwerk van eindbeslissers in het bedrijfsleven
 2. Je ontmoet ondernemende leden tijdens inspirerende themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken
 3. Je hebt invloed op onze regionale, provinciale, nationale én Europese lobby
 4. Jouw stem wordt gehoord in overleggen en commissies die er toe doen (via (bestuurs)leden die het bedrijfsleven vertegenwoordigen)
 5. Jouw belangen worden behartigd in projecten die ondernemers ten goede komen (CIRCLES, Op naar de 100.000, Cross Border Talent, Techniekdagen ea)
 6. Je deelt je ervaringen, twijfels en kennis in grote of kleine netwerken (DGA-Platform, HR-kring, Industrietafel, Middencirkel, Veiligheidsnetwerk Midden ea)
 7. Je vergroot je netwerk via de VNO-NCW Community, het digitale ledenplatform
 8. Je doet je voordeel met actuele informatie en kennis over ondernemen en economische ontwikkelingen in de regio

 

 

Henk Hanskamp, ondernemer en innovator – “Mijn motto is: niet hard werken, maar slim werken. En daar past het VNO-NCW Midden-lidmaatschap helemaal bij. Een invloedrijke vereniging die mijn ondernemersbelangen behartigt, met een sterk netwerk dat mij verder kan helpen. Je moet niet proberen alles zelf op te lossen. “

Eerst kennismaken met VNO-NCW Midden?

Wil je liever een keer vrijblijvend kennismaken met onze vereniging of heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met ons op.

Contributie

De contributie voor leden van VNO-NCW Midden voor kalenderjaar 2021 bedraagt € 725,– excl. 21% BTW. Stap je later het jaar in, dan betaal je natuurlijk alleen voor het resterende deel van het jaar.

Criteria lidmaatschap

Het ondernemingslidmaatschap staat open voor

   • ondernemers en managers met een eindverantwoordelijke positie in het bedrijfsleven en
   • woonachtig of werkzaam in de provincie Flevoland, Gelderland, Overijssel of Utrecht.

Over toelating van het lidmaatschap van de vereniging beslist het verenigingsbureau in overleg met het regiobestuur binnen drie maanden na de aanmelding. Lees de exacte voorwaarden voor het lidmaatschap in de verenigingsstatuten, klik hier.

Wijzigingen en opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap kan jaarlijks vóór 1 oktober van het lopende kalenderjaar en dient schriftelijk (per post of per e-mail) te gebeuren (zie statuten). Je kunt je opzegging richten aan het verenigingsbureau in Apeldoorn. Opzeggingen na 1 oktober lopen door tot het eind van het eerstvolgende kalenderjaar. Je opzegging wordt door ons bevestigd en is alleen dan geldig. Mocht je binnen twee weken deze bevestiging niet hebben ontvangen, laat het ons dan even weten.

De opzegtermijn voldoet aan de nieuwe wetgeving, die per 1 december 2011 van kracht is en is conform de statuten van de vereniging VNO-NCW Midden.

Nieuwe baan, verhuizing?

Als je verandert van baan, dan ontvangen wij graag de gegevens van jouw opvolger, zodat wij de ledenadministratie actueel kunnen houden. Wijzigingen in (adres)gegevens graag doorgeven aan de ledenadministratie van VNO-NCW Midden in Apeldoorn.