Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Lid worden

Wil jij meer ruimte voor écht ondernemerschap? VNO-NCW Midden behartigt jouw ondernemersbelangen en versterkt het ondernemers- en vestigingsklimaat in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland en Overijssel.
Wij geloven in de kracht van verbinding. Een verbinding met jou en met leden onderling. Want kennis en ervaring delen informeert en inspireert en daarmee kom je verder.

Vier goede redenen om lid te worden:

 

 • Een krachtig netwerk van ondernemers uit verschillende sectoren
  Met onze leden vormen we een brede en diverse afspiegeling van het ondernemerschap in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht; van grote multinationals tot mkb-ondernemers. Van industrie tot dienstverlening. Met onderlinge kruisbestuiving als resultaat. Volop netwerk-mogelijkheden met alle leden of in speciale ledengroepen, zoals het DGA-platform, de industrietafel en de HR-kring.
 • Een impuls aan je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling
  Tijdens onderscheidende events, interessante bedrijfsbezoeken en informatieve webinars deel je ervaringen met andere ondernemers en doe je nieuwe persoonlijke en zakelijke inzichten op. Ook aan onze ondernemerstafels, zoals het DGA-platform, de Industrietafel en de HR-kring, deel je kennis en kunde met elkaar.
 • Wij komen op voor jouw belangen met een sterke regionale lobby
  Door het grote aantal leden en een breed scala aan bedrijven, hebben we gezamenlijk een sterke stem. Een stem die gehoord wordt binnen de regionale en landelijke politiek, het openbaar bestuur en andere maatschappelijke organisaties. Het doel: ruimte voor jou om te ondernemen en duurzaam te groeien.
 • Waardevolle projecten die jouw onderneming verder helpen
  Denk aan projecten waarbij we ondernemers ondersteunen bij energiebesparing of de transitie naar circulair ondernemen. Of hoe om te gaan met personeelskrapte. Alles met als doel om jou als ondernemer verder te helpen.

 

Als recycler loop je op de muziek vooruit! VNO-NCW Midden is onze partner in duurzaam ondernemen. Ze bieden niet alleen een luisterend oor, maar bouwen ook bruggen met andere milieubewuste bedrijven. Met daarbij de verwachting dat de kracht van hun lobby ons nog verder brengt, zijn we lid geworden van dit unieke ondernemersnetwerk.
– Kimm Besselsen, sustainable projects VinylRecycling –

 


‘Mijn motto is: niet hard werken, maar slim werken. En daar past het lidmaatschap van VNO-NCW Midden helemaal bij. Een invloedrijke vereniging die mijn ondernemersbelangen behartigt, met een sterk netwerk dat mij verder kan helpen. Je moet niet proberen alles zelf op te lossen.’
– Henk Hanskamp, Hanskamp AgroTech BV –

 ‘De brede vertegenwoordiging en actieve inzet van VNO-NCW Midden op diverse economische en politieke thema’s die rondom het bedrijfsleven spelen waren voor ons reden om lid te worden’
– Brechtje van den Beuken, CEO van Bosch Beton –

 

 

Wat kost een lidmaatschap?
Een lidmaatschap kost € 875,– excl. btw per jaar (tarief kalenderjaar 2024). Stap je later het jaar in, dan betaal je natuurlijk alleen voor het resterende deel van het jaar.

Ben jij ondernemer of manager met een eindverantwoordelijke positie in het bedrijfsleven en woonachtig of werkzaam in de provincie Utrecht, Flevoland, Gelderland of Overijssel? Word lid van onze vereniging!

Wil je eerst meer weten?
Wil je eerst meer weten of kennismaken, neem dan gerust contact op per mail of telefonisch 055-5222606. Wij staat je graag te woord. Je kunt ook het contactformulier invullen.

VNO-NCW Midden is een vereniging en volgens de wet een rechtspersoon met leden. In onze statuten staat onder meer het doel van onze vereniging beschreven, rechten en plichten van alle partijen en hoe je een lidmaatschap beëindigt. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren vóór 1 oktober.