Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

5 vragen aan…..

07-07-2022 – Ruim 100 bestuursleden zetten zich voor VNO-NCW Midden in voor ondernemers in de regio. Wie zijn ze en wat drijft hen? In dit nieuwsbericht 5 vragen aan …. Henk Vedder, bestuurslid provincie Utrecht.

 

Henk Vedder

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Henk Vedder en ik ben getrouwd met Alice, samen hebben we 2 kinderen van 21 en 18 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik directeur-eigenaar van Baas Warehousing en Transport in Bunschoten, het bedrijf is al sinds 1916 in de familie. Samen met Alice vormen we de directie van het bedrijf en inmiddels is onze zoon ook werkzaam in het bedrijf.

Wat zijn jouw drijfveren als ondernemer?
Ik vind het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en een passende oplossing te bieden voor al hun logistieke vraagstukken. De logistiek groeit en heeft de komende periode voldoende uitdagingen om te verduurzamen.

Wat is de grootste uitdaging voor de ondernemers in jouw regio?
In onze regio is ruimte voor bedrijven om te groeien heel beperkt, er is bijna geen ruimte om nieuwe industrieterreinen te ontwikkelen. Verder zal ons wegennet moeten worden aangepakt, denk daarbij aan knooppunt Hoevelaken en de ring Utrecht.

Hoe zie je jouw rol als bestuurder?
Binnen VNO houd ik mij vooral bezig met mobiliteit. Voor een gezond vestigingsklimaat van de bedrijven is een goed wegennet nodig om de bedrijven te bereiken. Ook duurzaamheid en ruimte voor de bedrijven om te groeien zijn punten waar ik mij hard voor maak binnen het bestuur. Een goede balans tussen wonen en werken is waar we ons de komende tijd voor inzetten zonder de bereikbaarheid uit het oog te verliezen.

Wat kun jij voor de leden betekenen?
Uitdagingen die onze leden in hun dagelijkse bedrijfsvoering tegen komen vertalen naar het bestuur in Den Haag en dit onder de aandacht brengen.