Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Aanvraag digitaliseringsvouchers mogelijk

Door een krachtenbundeling van ondernemers en gemeenten in de regio in het programma MKBDeal Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen zijn er vanaf 1 maart digitaliseringsvouchers beschikbaar voor het mkb met 1-50 werknemers. Let op: wees er snel bij, er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar.

MKB-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen kunnen vanaf 1 maart 12.00 uur vouchers aanvragen voor hulp bij digitalisering, bijvoorbeeld om een webwinkel op te starten of een app te ontwikkelen.
Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

De uitvoering van het digitaliseringsprogramma is in handen van innovatieplatform @lifeport_mkb dat eerder voucherprogramma’s voor de gemeenten in het Rijk van Nijmegen uitvoerde. Een toetsingscommissie met daarin onder andere IT-experts bekijkt of de aanvraag aan de volwaarden voldoet.

Informatiesessies
Vanaf 23 februari zijn er diverse webinars gehouden; Wat is de beste webshop? Hoe ontwikkel je een app? Hoe maak je een Social Media campagne?

Zes informatieve webinars met daarin uitleg over de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together, het voucherprogramma, de voorwaarden, inspiratie door regionale digitaliseringsleveranciers en de beantwoording van kijkersvragen.

Deze webinars verschillen inhoudelijk alleen op regionale focus van elkaar en zijn hier terug te vinden.

Meer informatie is te vinden op de website van Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen.