Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Achterhoek Onderneemt Duurzaam

20-01-2022 – VNO-NCW Achterhoek is partner in het project Achterhoek onderneemt duurzaam. (AOD). AOD helpt ondernemers in de Achterhoek om duurzamer te ondernemen en energie te besparen.

Zo zijn er gratis energiescans beschikbaar voor bedrijven in de gemeenten Doetinchem, Oude IJsselstreek, Bronckhorst, Winterswijk, Berkelland en Oost-Gelre. De insteek hiervoor is de hoge energieprijs, waardoor het extra interessant is om energie te besparen. Diverse leden van VNO-NCW Midden hebben al gebruik gemaakt van de gratis energiescan en hebben maatregelen getroffen. Lees de ervaringen op www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/nieuws.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/hoe-doet-u-mee/.

Naast de scan is er ook een kennisbank beschikbaar met verschillende brochures en factsheets boordevol tips en trics over duurzaam ondernemen zoals financiering en wet- en regelgeving. Bekijk de kennisbank via de website Kennisbank – Achterhoek Onderneemt Duurzaam.

Achterhoek Onderneemt Duurzaam is een initiatief van de Samenwerkende Industrie Kringen Achterhoek (SIKA) waarin VNO-NCW Achterhoek, Provincie Gelderland, 6 Achterhoekse gemeenten, 8RHK ambassadeurs, Omgevingsdienst Achterhoek en alle lokale ondernemersverenigingen samenwerken.