Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Achterhoek Verbindt in coronacrisis

De uitbraak van het coronavirus houdt Nederland sinds enkele weken in zijn greep. De impact van het virus op het Achterhoekse bedrijfsleven is groot. Bedrijven zetten alles op alles om hun processen, productie en dienstverlening te laten doordraaien.

Achterhoekers zijn vindingrijk, behulpzaam en staan voor elkaar klaar als een grote uitdaging zich aandient. Juist in deze tijd is er nog meer behoefte om kennis, slimme oplossingen en succesverhalen te delen.

Daarom hebben VNO-NCW Achterhoek, CIVON, ACT-RCT, SIKA en 8RHK Ambassadeurs in heel korte tijd Achterhoek Verbindt opgezet met een website en videopodcasts. Elke ochtend om 8.00 uur is er een interactieve videopodcast waarin een Achterhoekse ondernemer wordt geïnterviewd. Ze gaan daarbij in op de impact van de coronacrisis op het bedrijf, maatregelen, knelpunten, kansen en tips. De videopodcasts kunnen andere ondernemers inspireren en voorzien van goede tips; de videopodcasts zijn terug te zien via de website. Afgelopen dagen waren Theo Lammers (Kaak), Carolien Nijhuis (Nijhuis Mitech) en Elja Vels (Heel Metaal) aan het woord.

Achterhoek Verbindt is een initiatief van CIVON, VNO-NCW Achterhoek, ACT-RCT, SIKA en 8RHK Ambassadeurs.

www.achterhoekverbindt.nl

Contact
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek,  elbertsen@vno-ncwmidden.nl