Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Afscheid bestuursleden Rivierenland: Marcel van der Sluijs en John van der Meer

25-04-2022 – Medio april hebben Marcel van der Sluijs en John van der Meer afscheid genomen van het bestuur van VNO-NCW Rivierenland.
Namens het hele bestuur bedanken we Marcel en John voor hun tomeloze inzet en vinden we het uiteraard jammer dat ze ons verlaten. Van beide zijn kennis en inzet enorm gewaardeerd. Met het huidige bestuur, dat versterkt is met Ans Verhoef en Hans van Heteren in januari, gaan we ook dit jaar de ondernemers in Rivierenland weer volop vertegenwoordigen. We zijn bezig met mooie projecten zoals de Techniekdag Rivierenland (18 juni) en met het opzetten van een energie expertise centrum. Ook mogen we onze nieuwjaarsbijeenkomst in een zomers jasje steken en zien we jullie graag op 7 juni in Druten.

Marcel heeft zich altijd volop ingezet om innovatie en circulair ondernemen op de agenda te zetten. Hij heeft zich jarenlang ingespannen voor de verbetering van inkoop, samenwerking in de regio en kansen zien voor ondernemers. Zijn positieve en sociale insteek, innovatieve blik op zaken en no-nonsense mentaliteit zullen we binnen het bestuur missen.

John heeft zich altijd hard gemaakt voor de ondernemers in Culemborg en omstreken. Zijn hart voor de regio en nuchtere insteek zullen we missen. Lobby is iets wat vaak een lange adem nodig heeft en John heeft een mooie bijdrage geleverd in het concreter en dichterbij maken van dit werk.