Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Afscheid bestuursleden Rivierenland: Jeanette Verbaast en Gillian Franje

24-01-2022 – Per 1 januari 2022 hebben Jeannette Verbaast en Gillian Franje na vele jaren van grootse inzet afscheid genomen van het bestuur van VNO-NCW Rivierenland. In andere tijden hadden we hier vanzelfsprekend bij stil gestaan tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Nu houden zij dit te goed voor een later moment.

Jeannette heeft zich namens de Kring Culemborgse Bedrijven binnen VNO-NCW Rivierenland onder meer ingezet voor de portefeuille Arbeidsmarkt en Onderwijs. Zij heeft zich ingespannen voor de verbetering en flexibilisering van de arbeidsmarkt in de regio Rivierenland. Als directeur- eigenaar van MCN, een technisch installatiebedrijf, kent zij als geen ander het samenspel tussen arbeidsmarkt, onderwijs en ondernemers. Haar sociale insteek, nuchtere kijk op zaken en no-nonsense mentaliteit zullen we binnen het bestuur missen.

 

 

Als vertegenwoordiger van de Bedrijvenkring Geldermalsen heeft Gillian zich niet alleen ingezet voor de Regio West-Betuwe, maar ook breder voor met name een gezonde Arbeidsmarkt en een leven lang ontwikkelen. Inmiddels is het gemeengoed in de maatschappij dat een gezonde leefstijl en je blijven ontwikkelen een verantwoordelijkheid is van ieder individueel, maar dat ook zeker werkgevers hier een rol in hebben. Gillian heeft vanuit zijn passie, inzet en enthousiasme hier een mooie bijdrage aan geleverd in Rivierenland.

 

 

Namens het hele bestuur bedanken we Jeannette en Gillian voor hun tomeloze inzet en vinden we het uiteraard jammer dat hun bestuursperiode er op zit. Eind 2021 is er al wel een mooie versterking gekomen met twee nieuwe bestuursleden: Hans van Heteren en Ans Verhoef. Samen gaan we ook in 2022 de ondernemers in Rivierenland volop vertegenwoordigen. We kijken uit naar fysieke ledenbijeenkomsten in de regio om elkaar weer te ontmoeten en inspireren.

Contactpersoon: Tjerry Verhoeven, 06-53786919.