Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

All you need is work!

Wil je de werkzoekende Utrechter een hart onder de riem steken tijdens de kerstperiode? Neem dan deel aan All You Need is Work Digital!

Wat is All You Need is Work?
Ieder jaar organiseert de Gemeente Utrecht in samenwerking met diverse partners en werkgevers het All You Need Is Work evenement. Een grootschalig evenement op het stadskantoor in Utrecht met allerlei activiteiten die de kans op werk vergroten. Van een gratis workshop met kledingadvies en het maken van foto’s voor je cv, tot ontmoetingen met werkgevers. Niet zonder reden, elk jaar worden tijdens dit evenement zo’n 250 matches tussen werkgevers en werkzoekenden gemaakt. All You Need Is Work is daarmee de uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële werknemers voor je organisatie.

All You Need is Work gaat digitaal!
Het is al vaak gezegd, we leven in een gekke tijd. Werkzoekenden zijn door Covid-19 aan hun huis gekluisterd terwijl de vraag naar werk groter is dan ooit. De verwachting is dat voor het einde van het jaar 13.700 Utrechters een bijstandsuitkering ontvangen, vóór de Covid-crisis waren dat er nog 9.400. Daarom,  is het, juist nu, belangrijk dat werkzoekenden de stap naar werk kunnen maken. Samen met jou willen wij daarom de werkzoekende Utrechter een hart onder de riem steken. Als zij niet naar het stadskantoor kunnen komen, dan zorgen wij ervoor dat het stadskantoor (digitaal) bij hen in de woonkamers terecht komt!

Hoe kun je helpen?
Om All You Need is Work Digital vorm te geven willen wij 15 werkzoekenden in contact brengen met een werkgever. Graag nodigen wij je uit om samen met ons op 21, 22 of 23 december een digitale activiteit te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:
– Een webinar waarin je uitleg geeft over de ontwikkelingen in je sector
– Een presentatie van openstaande vacatures in je organisatie
– Laagdrempelige (digitale) ontmoetingsmomenten tussen jou en werkzoekenden

Heb je hier zelf goede ideeën bij dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Wij zorgen dat alle ict-zaken voor je geregeld zijn en je enkel de presentatie hoeft te geven. Hoe? Dat lichten wij je graag telefonisch toe.

Wil je je aanmelden hiervoor? Laat ons dat dat uiterlijk 21 november hier weten. Wij nemen dan contact met je op.