Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: Radio Ideaal

Bedrijfsleven motiveert jongeren op Techniekdagen

VNO-NCW Midden organiseert in samenwerking met diverse partners Techniekdagen in de Achterhoek, Arnhem, De Liemers, Nijmegen en Bocholt (Duitsland), met vele duizenden bezoekers per evenement. Doel is om jongeren (en hun ouders) enthousiast te maken voor een opleiding en beroep in de techniek en technologie. Het regionale onderwijs en de lokale industriekringen leveren hun bijdragen aan deze dag. Het bedrijfsleven in de regio maakt goed gebruik van de mogelijkheid om zich op de Techniekdag gratis te presenteren.

Techniekdagen 2020

  • zaterdag 19 september – De Liemers, Müller European Truck & Trailler Care, Dijkgraaf 24 in Duiven
  • zaterdag 26 september – Nijmegen, ROC Nijmegen Technovium, Heyendaalseweg 98 in Nijmegen
  • zaterdag 3 oktober – Achterhoek, Assink Lyceum en MaxX, parallelweg 5-9 in Neede

Wil jij je presenteren als een van de vooraanstaande technische bedrijven/instellingen in jouw regio en kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek? Je kunt je aanmelden voor het uitvoeren van leuke en creatieve doe-activiteiten tijdens de Techniekdagen! Ook zorg- en onderwijsinstellingen zijn welkom om te laten zien welke mogelijkheden zij bieden voor technische opleidingen en/of carrières. Houd de website www.techniekdag.nl in de gaten.

NB: De Techniekdagen zijn fantastische, maar ook grootse events. Wij volgen daarom de berichtgeving van het RIVM over het coronavirus op de voet. Wij houden u op de hoogte en voor vragen neem gerust contact op.

Update doorgang Techniekdag:
De Techniekdag Achterhoek kan vanwege het Corona virus op 4 april geen doorgang hebben. De Techniekdag Achterhoek zal nu plaats vinden op 3 oktober 2020

De Techniekdag Liemers kan vanwege het Corono virus op 18 april geen doorgang hebben. De nieuwe datum wordt 19 september 2020.

Lees meer over de Techniekdagen

Wie de jeugd heeft… –  PersPodium

De Techniekdagen komen er weer aan. Daar wil je bij zijn! – Regio in Bedrijf

Contactpersoon
Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW Midden, verhoeven@vno-ncwmidden.nl