Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bereik jouw toekomstige werknemer met je eigen podcast

Mooie samenwerking VNO-NCW Midden en Werkenbij.FM

Op zoek naar talent op de arbeidsmarkt? Via een podcastjournaal vertel jij jouw verhaal. Personeelskrapte is een uitdaging voor ondernemers. Daarom is het van belang om in te spelen op de veranderingen van deze tijd. Bereik de toekomstige werknemer op een laagdrempelige en eigentijdse manier en presenteer jezelf via een podcast!

Wij helpen jou om jouw toekomstige werknemer te bereiken. In samenwerking met Werkenbij.FM geeft VNO-NCW Midden ondernemers de kans om zichzelf op een unieke en persoonlijke wijze te presenteren aan toekomstig talent. We gaan aan de slag met ‘‘het verhaal áchter jouw merk’. Dat verhaal vertel jij in je eigen podcast.

De eerste stappen in deze mooie samenwerking tussen VNO-NCW Midden en Werkenbij.FM zijn inmiddels gezet en inmiddels staan diverse podcasts online.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de informatiefolder. Heb je zelf nog belangstelling om je onderneming op deze laagdrempelige manier te presenteren? Neem dan contact met ons op.

Tjerry Verhoeven, Regiomanager Arnhem-Nijmegen // 06 53 78 69 19 // verhoeven@vno-ncwmidden.nl // Klik hier voor de voorwaarden.

Beluister hier het interview met onze voorzitter Marcel Hielkema en initiatiefnemer Alexander Steegh over de start van de samenwerking tussen VNO-NCW Midden en WerkenBij.FM