Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Better Safe Than Sorry Apeldoorn

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert donderdag 8 februari a.s. in de Business Club van Omnisport in Apeldoorn de vijfde editie van het congres Better Safe Than Sorry. Een congres over de opkomst van digitale criminaliteit, cybercrime en cybersecurity voor ondernemers en hun medewerkers.

Een op de vijf ondernemers is inmiddels slachtoffer van een of andere vorm van cybercrime. Op dit congres krijgt hij/zij informatie aangereikt om te voorkomen dat zijn/haar onderneming ook doelwit wordt. Van wachtwoord-beveiliging tot het doen van aangifte.

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken?

Programma
Het programma van Better Safe Than Sorry bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Marcel de Boer, financieel directeur Hoppenbrouwers Techniek, vertelt over HACK, de ransomware aanval op zijn bedrijf
  • Daniel Verlaan, techjournalist RTL Nieuws, auteur ‘Ik weet je wachtwoord’
  • Cybercrimeteam politie-eenheid Oost-Nederland
  • Mats Dekker, eigenaar Matsiemaal, AI-expert, met phishing demo
  • Redteam Cyber Security met hack-demonstratie

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich op ondernemers uit meer dan 25 gemeenten uit Gelderland en Overijssel.

Aanmelden
Voor het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden, klik hier.

Voor ondernemers aansluitend op dit thema bestaat de mogelijkheid een stand aan te vragen op de marktplaats die naast het plenaire gedeelte plaatsvindt. voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contac t opnemen met Carmen Cattier, carmen.cattier@pvo.oostnederland.nl, tel. 06-53515780.