Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Boost Artificial Intelligence in uw organisatie

Artificial Intelligence is meer dan een hype. Wist u dat we al 30 jaar Artificial Intelligence (AI) gebruiken? De toepassingen en mogelijkheden van AI zijn steeds interessanter voor het bedrijfsleven. Daarom nodigen we u graag uit voor het event ‘BOOST Artificial Intelligence in uw organisatie’, op donderdag 9 mei van 13:00 tot 17:30 uur bij Saxion Deventer.

Kunstmatige intelligentie biedt kansen voor ondernemers in de maak- en procesindustrie en de zorg- en dienstensector. Met deze bijeenkomst willen we u aan de hand van praktijkvoorbeelden, interessante sprekers en parallelsessies inspireren om met AI aan de slag te gaan.

Dit evenement en optionele verdiepende masterclasses op een later moment, geven u kennis en inspiratie door presentaties van concrete AI-toepassingen. Zo krijgt u overzicht in de kansen en risico’s voor uw onderneming. Na afloop kunt u samen met uw collega’s de strategische richting van uw onderneming beter bepalen. Zo kunt u in nabije toekomst met deze handvaten uw continuïteit nog beter waarborgen door omzetverhoging en kostenverlaging.

Bezoekers van de bijeenkomst hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor vervolgmasterclasses om AI toe te passen. Bent u benieuwd wat AI voor uw bedrijf kan betekenen? Meld u dan snel aan (gratis entree) op www.oostnl.nl/boostAI

We zien uit naar uw komst!