Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bustour WerkgeversServicePunt regio Amersfoort 13 t/m 28 september

Leden van VNO-NCW Midden provincie Utrecht zijn van harte uitgenodigd voor de bustour van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort. Het WSP gaat van 13 t/m 28 september 2021 de regio in om werkgevers te vertellen over hun dienstverlening. Op dinsdag 14 en 28 september  wordt een bezoek gebracht aan Amersfoort.

Ze staan op 14 september 2021 van 9.00 tot 12.00 uur bij het Sint Pieters en Bloklands Gasthuis aan de Westsingel in Amersfoort. Op 28 september 2021 zijn ze van 9.00 tot 12.00 uur te vinden bij Confed aan de Databankweg 22 op industrieterrein de Hoef en van 13.30 tot 16.00 uur bij Wouters Totaal Afbouw aan de Wiekenweg 35 op industrieterrein De Wieken.

In de ochtend kunnen werkgevers van 9.00 tot 11.30 uur een speciaal programma volgen. Dit programma wordt op 14 september om 9.00 uur geopend door wethouder Cees van Eijk. Na de opening vertelt ambassadeur ContactCare meer over haar ervaringen met sociaal ondernemen en de samenwerking met het WSP regio Amersfoort. Op 28 september komt ambassadeur Peter Hobbelen van Confed aan het woord.

Van 9.30 tot 10.30 uur kunnen werkgevers kosteloos de workshop ‘Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie volgen.

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!
Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Martijn Hemminga en Heleen Stoevelaar van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laten je in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk delen zij hun kennis over de huidige arbeidsmarkt en hoe je voor jouw doelgroep interessant bent en blijft. Ze beantwoorden graag al jouw wervingsvragen en je gaat naar huis met 5 concrete tips waar je morgen mee aan de slag kan!

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door het formulier in te vullen op:
https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/ of door een mail te sturen aan communicatiewsp@amersfoort.nl

Ontdek de gehele dag  bij de bus:

  • Je kunt met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kans beroepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.
  • WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
  • Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
  • Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
  • UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

 Aanmelden
Wil je de workshop bijwonen? Voor het verzekeren van een plek is het verstandig je aan te melden. Wil je dat WSP jouw bedrijf bezoekt op het moment dat ze bij je in de buurt zijn? Laat het weten door een mail te sturen naar communicatiewsp@amersfoort.nl of het contactformulier in te vullen op: https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/. Hier vind je ook de andere locaties en data van de bustour.

Weet je nu nog niet of je erbij kunt zijn? Een spontaan bezoek aan de bus is ook altijd mogelijk, je bent van harte welkom!

Klik hier om de flyer te bekijken.