Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Click & Collect met DWAN en CCV Shop

Click & Collect: sinds de persconferentie van Rutte en De Jonge massaal toegepast: online reserveren en bestellen van producten die fysiek opgehaald worden in de winkel. Veel grote organisaties passen dit al toe, zoals Coolblue of Bol.com. Online bestellen via een webshop of social media is betaalbaar en ook mogelijk voor de kleine ondernemer. Click & Collect opzetten? Speciaal voor u heeft Digitale Werkplaats Arnhem Nijmegen, DWAN*, met CCV Shop het stappenplan met praktische ondersteuning door studenten ingericht zodat online verkoop voor u mogelijk wordt!

Online verkoop via een webshop wordt tegenwoordig steeds toegankelijker. Veel partijen bieden hiervoor hun platform aan en ook sociale media spelen hierop in met de verkoop van artikelen via Facebook en Instagram.

Op de DWAN-weblog leggen we u de 4 stappen eenvoudig uit. U kunt het stappenplan hier ook downloaden.

Naast het opzetten van de webshop is het aantrekkelijk en professioneel invullen ervan minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan thema’s, zoals:

  • aantrekkelijke teksten afgestemd op uw doelgroep;
  • passende productfoto’s;
  • Click & Collect werkwijze eenvoudig online uitgelegd;
  • webshoppromotie met gerichte marketing via o.a. social media.

Ondernemers die nog geen webshop hebben kunnen zich bij DWAN aanmelden voor een gratis webshop van CCV Shop voor de eerstkomende drie maanden vanaf 10 februari. Meer informatie over de mogelijkheden.

Zij die al een webshop hebben opgezet en nader advies wensen, biedt DWAN kosteloze adviesgesprekken aan. Ondernemers sparren in 1 uur 1-op-1 met studenten over bovenstaande thema’s voor het professionaliseren/invullen van de webshop. Studenten zijn jong en kijken op een andere manier naar uw webshop. Dit kan nieuwe inzichten opleveren.

Je kunt je hier aanmelden. Kijk hier voor meer informatie.

*DWAN is een initiatief van het Ministerie van EZK met diverse partners, zoals provincie Gelderland, VNO-NCW Midden, Rabobank en Oost NL en werkt vanuit de HAN in Arnhem. DWAN zet sinds 2020 studenten in om mkb’ers praktisch te ondersteunen bij het digitaliseren. Klik hier voor de website.