Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Coronacrisis: Wij staan voor je klaar

Het zijn bijzondere tijden die om bijzondere acties vragen, zeker voor die leden die onevenredig zwaar getroffen worden door de begrijpelijke, maar ook cumulerende corona- beperkingen. Zoals in eerdere contacten al gedeeld, zijn wij als VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden in staat om van regionaal tot landelijk niveau onze invloed en lobby aan te wenden en het netwerk van ondernemers te verbinden. Juist in deze tijd is het goed om je bewust te zijn van je lidmaatschap van VNO-NCW Midden en met vragen, problemen en knelpunten contact met ons op te nemen. Wij zullen niet altijd een antwoord of oplossing hebben, maar staan in direct contact met ministeries en overheden, waar signalen en praktijkervaringen van ondernemers onze lobby ondersteunen. Mede dankzij input van leden hebben we al veel bereikt. Er is via het Rijk een noodmaatregelenpakket van 90 miljard vrij gekomen, voor ondernemers. Met provincies en gemeenten zijn we nu in gesprek voor extra maatregelen. Wij zetten dus volop in om jou als bedrijf staande te houden en je medewerkers te kunnen behouden.

Dank dus voor alle input en blijf ons via je regiomanager of het corona-meldpunt voeden met problemen waar je tegenaan loopt.

Maak gebruik van je netwerk

Maar ook: staat je productie stil omdat je machineonderdelen mist, heb je tijdelijke specialistische kennis nodig of juist een aanbod (geen commerciƫle), waar andere ondernemers iets aan kunnen hebben, meld het ons via dit webformulier. Wij gaan dan aan de slag en kijken in ons netwerk of er bedrijven zijn die jou kunnen helpen of juist op zoek zijn naar jouw aanbod.