Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

De glimlach van ondernemers

Het weer kon niet beter, de locatie was uit de kunst, de heraut speelde de trompet en de glazen fonkelden in de zon, kortom: het was feest bij dé Ondernemersborrel VNO-NCW regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle.

Na lange tijd kon het weer ‘live’: elkaar in de ogen kijken, het gesprek aangaan en plezier hebben. Natuurlijk was er ook inhoudelijk het nodige te doen. Hoe zijn ondernemers door de crisis gekomen? Waar zetten ondernemers op in bij de gemeenteraadsverkiezingen? Hoe kunnen we goed omgaan met de schaarste aan talent? Maar het ging om het feest van ontmoeten en ondernemen.

Klik hier voor alle foto’s van de feestelijke ondernemersborrel regio Zwolle.

Hans Paul Visscher (winnaar van de ondernemersprijs Regio Zwolle 2020) vertelde over zijn ondernemerschap met als belangrijke boodschap:  volg je gevoel. Daarna  werd door Eddy van Hijum en Trudy Huisman de Circulair Ondernemen Award uitgereikt aan Ton van der Giessen van Van Werven Plastic Recycling. Ton van der Giessen: “Het winnen van deze award bevestigt onze duurzame strategie rond het recyclen van plastic afval. Niet alleen het terugwinnen van de grondstof, maar ook het positieve effect op het vermijden van CO2 emissie draagt bij aan onze gezamenlijke maatschappelijke doelstellingen. Plastic is fantastic!”

Ook werd tijdens de bijeenkomst het Regiodeal-project Rond Ondernemen gelanceerd, de academie voor circulair ondernemen, waar ondernemers werken aan hun eigen circulaire plan, een duurzame businessmodel en aan ketensamenwerking. Leren én doen staan centraal.

Na het inhoudelijke programma was er voor de bezoekers volop gelegenheid om een hapje te eten in de schitterende boomgaard van Den Alderinck in Laag Zuthem. Wie er niet was heeft wat gemist….

 

Foto’s: Vincent Hartman, STUDIOVHF