Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

De Ledencommissie Stedendriehoek is een feit!

Je moet het dak repareren als de zon schijnt. Zelfs de meeste dakdekkers schijnen dit principe met voeten te treden. Juist daarom is het nu de tijd om netwerken te versterken en banden aan te halen. En: binnen het huidige ondernemersklimaat wordt van elkaar leren steeds belangrijker. We willen graag toegevoegde waarde zien en ervaren, maar zeker ook beleven. Netwerken, kennis delen, unieke bedrijfsbezoeken en de sterke band met Den Haag zijn volgens leden en potentiële leden pluspunten van een lidmaatschap bij VNO-NCW Stedendriehoek. Voor jonge leden is leiderschapsontwikkeling belangrijk, waardoor de band die er is tussen Jong Management en VNO-NCW nog belangrijker wordt.

Jaarlijks worden er diverse (top) bijeenkomsten georganiseerd, zoals het Miljoenennota-ontbijt, de nieuwjaarsreceptie met Rode Loper, die dit jaar ruim 400 bezoekers trok en wederom een enorm succes was. Er is onder andere: De Middencirkel, een DGA-groep, HR-kring, diverse bedrijfsbezoeken en themabijeenkomsten. Van belang is dat deze bijeenkomsten aansluiten bij de wensen van de leden. In 2019 willen wij bij jou daarom meer informatie ophalen om deze activiteiten in de toekomst te verfijnen en te verbeteren. Recent is daarom door het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek een enthousiaste groep ondernemers bij elkaar gebracht die hier een verdere opvolging aan willen geven. Deze commissie telt 8 personen en heeft diverse doelstellingen: kennis/ervaringen en meningen ophalen, ledenbehoud, ledenwerving, heet nieuwe leden welkom, begeleidt, introduceert (nieuwe) leden tijdens ledenbijeenkomsten.

Eerste bijeenkomst een feit
Op donderdag 24 januari heeft de ledencommissie voor het eerst vergaderd. En niet zomaar ergens! We waren te gast bij Park de Hoge Veluwe. Na gesprekken over de toegevoegde waarde van VNO-NCW Stedendriehoek, relevante thema’s voor leden en potentiële locaties voor bedrijfsbezoeken hebben we een unieke jeepsafari gemaakt met onze gastheer Harald de Boer, adjunct-directeur bij het Park. Naast de besneeuwde vergezichten, het spotten van rennend en grazend wild hebben we de eerste stap gezet om samen met onze leden te werken aan een beter ondernemersklimaat en het vergroten van ons netwerk. We houden de vaart erin!

Waarom VNO-NCW?
De noodzaak is eenvoudig. Het aantal leden bepaalt de zeggenschap en invloed van VNO-NCW in Den Haag. Meer leden betekent eenvoudigweg meer invloed. Ken je ondernemers of jonge managers die graag eens een bijeenkomst willen bijwonen waarin netwerken, kennis delen en informatie-uitwisseling bij elkaar komen, meldt ze dan aan bij een van de bijeenkomsten.

Wil je daarnaast eens met ons of mij hierover van gedachten wisselen dan staan wij hier uiteraard altijd voor open!

Derk Lodiers
Voorzitter Ledencommissie VNO-NCW Stedendriehoek
derklodiers@gmail.com