Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

‘Digitaliseringsvoucher helpt om door te pakken’

27-01-2022 – Vorig jaar hebben zo’n 200 ondernemers in de regio Arnhem/Nijmegen een digitaliseringsvoucher gekregen, als onderdeel van de MKB deal Sm@rt Together. Bedoeld om het mkb te helpen bij het digitaal maken van bedrijfsactiviteiten. Ook Altop Kunststoftechniek uit Beek (Montferland) ontving een voucher. Aan het woord is directeur Chiel Berndsen.

‘We zijn een innovatieve club en altijd met nieuwe dingen bezig. Zo liepen we al een tijdje rond met het idee om een online tool te ontwikkelen, waarmee onze klanten zelf hun product kunnen samenstellen. Maar ja, je kunt je geld maar één keer uitgeven. Toen ik via-via hoorde van de digitaliseringsvouchers, heb ik direct ingeschreven. Het voucher was voor ons het duwtje in de rug dat we nodig hadden. Samen met Do-IT Solutions zijn we bezig met het ontwikkelen van een productconfigurator. Over een paar maanden is het operationeel en kunnen onze klanten zelf uit heel veel verschillende opties een product samenstellen. En krijgen ze direct de technische specificaties erbij. Het voucher heeft ons echt geholpen om door te pakken en ons idee daadwerkelijk uit te voeren.’

De totale investering van de MKB-deal bedraagt 1,6 miljoen euro. VNO-NCW Midden was nauw betrokken bij de aanvraag en uitrol van de MKB-deal.

Chiel Berndsen van Altop Kunststoftechniek: 'Digitaliseringsvoucher helpt om door te pakken'