Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Doe als ondernemer mee aan de Week van Duurzaamheid

Van 5 tot en met 17 oktober wordt de Week van Duurzaamheid georganiseerd  in de regio Noord-Veluwe. Organisaties en bedrijven laten in deze twee weken inwoners kennismaken met een gevarieerd aanbod van duurzame producten en diensten. De week wordt georganiseerd door het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam in samenwerking met de zeven regiogemeenten Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten.

Veel ondernemers in de regio Noord-Veluwe hebben verrassende duurzame alternatieven voor huis-, tuin- en keukenproducten. De Week van Duurzaamheid biedt een kans aan ondernemers om hun duurzame aanbod te laten zien. En dat het niet moeilijk hoeft te zijn om duurzaam te kiezen.

Organisaties en bedrijven uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen meedoen met deze week. Dat kan bijvoorbeeld door een leuke (kortings)actie op duurzame producten, het geven van een bedrijfsrondleiding of een lekker duurzaam actiemenu in je restaurant.

Meedoen is gratis!

Ondernemers kunnen een activiteit aanmelden op www.weekvanduurzaamheid.nl.  Organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar een leuk idee voor een activiteit, kunnen voor advies terecht bij het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Klik hier voor de quickscan.