Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Doe jij al lokaal zaken?

Doe jij al lokaal zaken?
Doe mee aan het onderzoek in de gemeente Apeldoorn naar lokaal zaken doen!

Om lokaal zaken doen en de samenwerking tussen lokale partners te versterken werken verschillende partijen in Apeldoorn samen voor een krachtige toekomst waarin lokaal (en regionaal) ondernemen centraal staat. VNO-NCW Stedendriehoek werkt hiervoor samen met o.a. het Apeldoorns Business Collectief, Owens Corning, Wittenborg University en Aventus.

Maar hoe gaat het nú met lokaal zaken doen in Apeldoorn? Waar moeten we op in zetten om lokale samenwerking meer te stimuleren? Om dat inzichtelijk te krijgen willen we vragen om deze vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst kan tot 15-05-2019.

Hoe nu verder
Deze vragenlijst is de eerste van totaal 3 vragenlijsten. Deze eerste, de nulmeting bestaat uit een analyse van de huidige stand van zaken. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten; de volgende vragenlijst zal begin 2020 bij je in de Inbox komen en begin 2021 de laatste keer. Wij verwachten het eindresultaat in de tweede helft van 2021 te presenteren.

Met jouw gegevens gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om. In communicatie naar buiten toe zal geen expliciete referentie worden gemaakt naar specifieke bedrijven. Het gaat om het in kaart brengen van de stand van zaken in de regio.

Hartelijk bedankt!
We danken je hartelijk voor jouw tijd en we hopen dat we gezamenlijk kunnen toewerken naar een lokale én regionale economie die ten volle de kansen benut die er zijn als het gaat om inzet van ZP’ers door regionale MKB organisaties en hun partners.