Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Doe mee met de MKB-Deal Achterhoek!

14-01-2022 – Niet harder, maar slimmer werken! Dat is het motto van de MKB-deal in de Achterhoek. De MKB-deal richt zich op het verhogen van de arbeidsproductiviteit van minimaal 5% (binnen twee jaar) bij 100 Achterhoekse bedrijven. Het is een programma voor en door bedrijven uit de Achterhoek. Om zo samen bedrijven in de regio te helpen en interessant te blijven voor gekwalificeerde werknemers.

De MKB-deal is voor mkb-ondernemers met 10 tot 100 werknemers, gevestigd in de Achterhoek.
We gaan d’r samen an om de productiviteit van 100 mkb-bedrijven in de Achterhoek te verhogen. Dat doen we in meerdere sessies in kleine groepen, met ondernemers die van elkaar kunnen leren. Ervaren ondernemers ondersteunen en begeleiden het proces. Zo helpen we elkaar én blijven we interessant voor gekwalificeerde medewerkers in de regio! Niet harder, maar slimmer werken!

Wat levert het op?
– Een concreet verbeterplan voor jouw business-vraag
– Nieuwe inzichten en concrete tools
– Uitbreiding van je netwerk

Wat kost het?
Je eigen bijdrage is € 1.000,-

Waar vind ik meer informatie?
Lees meer in de flyer of kijk op de website van 8RHK Ambassadeurs.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden kan op de website van 8RHK Ambassadeurs.

De MKB-deal wordt mede mogelijk gemaakt door: 8RHK ambassadeurs, De Graafschap, Rabobank Graafschap en Rabobank Noord-Oost Achterhoek, VNO-NCW Achterhoek, RCT Gelderland, Metaalunie, SIKA, provincie Gelderland en het ministerie van EZK.