Druktemeter op de A12

21-01-2022 – Moet je met de auto of vrachtwagen de A12 Arnhem-Duitse grens op? Kijk dan voor je op reis gaat op de nieuwe interactieve kaart van A12 Slim Reizen. Daar staat allerlei handige informatie over reizen op en rondom het traject A12 Arnhem – Duitse grens. Al een dag van tevoren kun je er de verwachte drukte op de A12 zien.

Via de interactieve kaart kunnen weggebruikers de vertrektijden, pauzes en routes afstemmen op de verwachte drukte op de weg. Vanaf eind 2021 is het voor ondernemers mogelijk om de drukteverwachting in te laden in de eigen planningssoftware. Ook kunnen zij een overzicht met de verwachte drukte dagelijks in hun mailbox krijgen. Neem hiervoor contact op met de logistiek makelaar.

Ligt jouw bedrijf of organisatie in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? De logistiek makelaar kan je helpen om transport en logistiek structureel te verduurzamen en te verbeteren. Maak gratis een afspraak voor oplossingen op maat via https://www.a12slimreizen.nl/ons-aanbod/logistiek-makelaar/.