Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Een podcast is dé manier om jouw vacatures te vullen

VNO-NCW Midden in samenwerking met Werkenbij.FM

Op zoek naar talent op de arbeidsmarkt? Via een podcastjournaal vertel jij jouw verhaal. Vandaag de dag is personeelskrapte een uitdaging voor ondernemers. Daarom is het van belang om in te spelen op de veranderingen van deze tijd. Bereik de toekomstige werknemer op een laagdrempelige en eigentijdse manier en presenteer jezelf via een podcast!

Maar hoe werkt dit nou? In samenwerking met Werkenbij.FM wil VNO-NCW Midden ondernemers de kans geven om zichzelf op een unieke wijze te presenteren aan toekomstig talent. We gaan aan de slag met ‘‘het verhaal áchter jouw merk’. Een podcast geeft jou de mogelijkheid om toekomstige werknemers op een persoonlijke manier te bereiken.

Wij helpen jou bij het bereiken van jouw publiek. Zie jij hierin een glansrijke mogelijkheid om je onderneming op een innovatieve manier onder de aandacht te krijgen? Neem contact met ons op en wij komen met onze mobiele studio naar jou toe. In ongeveer één uur heb jij de tijd om jouw verhaal te vertellen en maken wij een echte arbeidsmarkt podcast. Ook maken we deze podcast van maximaal 20 minuten durende vindbaar op ons platform.

Ben jij klaar voor volgende stap? Neem contact met ons op!

lorist@vno-ncwmidden.nl // 06 5155 5021 // Klik hier voor de voorwaarden.