Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitnodiging eerste HR Café Logistics Valley Rivierenland

Het eerste HR Café Logistics Valley Rivierenland is op 9 maart om 16:00 uur in het Huis van de Logistiek op Medel.

Gastspreker is Gertie Ronken, directeur van KD Job Company en Xpro2, over het benutten van ál het beschikbare talent voor het verbeteren van prestaties. Haar inspirerende verhaal brengt zeker nieuwe inzichten. Of het nu gaat over het aantrekken van nieuw talent uit andere branches of het vrijmaken van onbenut potentieel van de bestaande medewerkers en management: met haar expertise op het gebied van werving en selectie en haar visie op de inzet van HR data en systemen voor het verhogen van de prestaties kunnen de toehoorders vooruit.

Tweede onderdeel van het Café is een kennismaking met het platform Indelogistiekrivierenland.nl. Een nieuwe manier om mensen te vinden en te binden en daarmee onbenut arbeidsmarktpotentieel vrij te maken.

Het HR Café van Logistics Valley Rivierenland is er voor HR-medewerkers van bedrijven, ondernemers, managers en specialisten die het thema mens en HR hoog op de agenda hebben staan.

Het is een unieke gelegenheid om collega’s uit het HR werkveld te ontmoeten, kennis te delen en samen te werken aan projecten en thema’s die prioriteit hebben voor de logistieke bedrijven in het rivierengebied.

Graag aanmelden via mailadres: nathalie@logisticsvalley-rivierenland.nl

De volgende cafés staan gepland op: 6 april – 22 juni – 14 september – 9 november