Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Eerste vignetten Vitaal Bedrijf uitgereikt

07-10-2021 – Twee leden van VNO-NCW Midden ontvingen onlangs de allereerste Vignetten Vitaal Bedrijf: IT-dienstverlener KNNS uit Wijchen en Perspectief, arbodienstverlener en specialist in arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid uit Harderwijk. Gefeliciteerd!

Met het Vignet Vitaal Bedrijf ziet iedereen in een oogopslag dat vitaliteit een belangrijk thema is voor een organisatie. Om in aanmerking te komen voor het vignet doet een bedrijf de zogeheten Vignettoets. Voor toekenning gelden een aantal criteria. Zo moet een organisatie de vitaliteit van de medewerkers via een (extern) onderzoek in beeld hebben gebracht, op regelmatige basis en op verschillende thema’s activiteiten organiseren waaraan veel medewerkers daadwerkelijk meedoen en moet het proces doorlopen zijn onder deskundige begeleiding. Het vignet is twee jaar geldig. Na deze periode kan verlenging worden aangevraagd.

Wist je dat elke euro die je investeert in vitaliteit maar liefst 1,42 euro oplevert?

Ook werken aan vitaliteit in je bedrijf? Vraag hulp aan Vitaal bedrijf, een initiatief van NVO-NCW en MKB-Nederland. Zij helpen je stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Je kunt er terecht voor kosteloze en praktische ondersteuning.
Meer informatie, of weten hoe jouw bedrijf ervoor staat? Ga naar www.vitaalbedrijf.info