Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Enquête ‘Financiële Gezondheid Medewerkers’

Op 23 juni 2022 organiseren VNO-NCW en MKB-Nederland samen met SchuldenlabNL en Deloitte het congres ‘Financiële Gezondheid Medewerkers’. Tijdens dit congres – specifiek bedoeld voor werkgevers – focussen we ons op de financiële gezondheid van werknemers en het belang daarvan voor bedrijven.

50% van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar. Ook werknemers hebben te maken met financiële problemen. De impact van schuldenproblematiek onder werknemers kan een groot effect hebben op organisaties, het bedrijfsklimaat en de Nederlandse samenleving in het algemeen.

Om beter inzicht te krijgen in de mate en effecten van schulden bij werknemers, heeft VNO-NCW samen met Deloitte en SchuldenlabNL een enquête ontwikkeld. Deze vragenlijst zal zodoende gebruikt worden om meer inzicht te verkrijgen in schuldenproblematiek onder werknemers in Nederland en de rol van werkgevers hierin.

Op basis van de bevindingen uit dit onderzoek, hoopt de organisatie concrete handvatten aan werkgevers te kunnen bieden waarmee zij hun medewerkers met financiële zorgen effectief kunnen helpen. De onderzoeksresultaten zullen tijdens het congres ‘Financiële Gezondheid Medewerkers’ op 23 juni 2022 worden gepresenteerd.

U kunt de enquête hier invullen: https://deloittenl.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_37CH569VgVnHLwO.