Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek A.Vogel

19 juni 2024 | 16.30 - 19.00 uur | Elburg

Specialist in natuurlijke zelfzorg
A.Vogel is ervan overtuigd dat wij onze gezondheid voor een groot deel in eigen hand hebben. Door gezond en zo min mogelijk bewerkt te eten, voldoende te bewegen in de buitenlucht, stress te vermijden en goed naar ons lichaam te luisteren, helpen we ons lichaam gezond te houden. Wanneer er sprake is van disbalans, biedt A.Vogel bij voorkeur de geneeskracht van de natuur om het evenwicht te herstellen. De visie is dat ‘puur natuur’ in de meeste gevallen het beste is voor de gezondheid.

Missie
A.Vogel wil mensen helpen en inspireren om goed voor zichzelf te zorgen. Met ruim een eeuw aan kennis en ervaring zetten zij zich dagelijks in om de kracht uit de natuur te blijven ontdekken en onderzoeken en in te zetten voor de gezondheid van mensen. Dat doen zij op een transparante, zuivere en duurzame manier, zodat zij alles wat zij leren ook door kunnen geven aan volgende generaties.

Van plant tot klant!
Als onderdeel van de internationale A.Vogel Groep, met het hoofdkantoor in Roggwil, Zwitserland, voorziet A.Vogel wereldwijd in natuurlijke zelfzorgmiddelen. Hiermee is dit bedrijf uniek in haar soort. Alle onderdelen van het A.Vogel-productieproces, van plant tot verkoop, worden namelijk in eigen beheer uitgevoerd. Het team werkt vanuit kantoren in Elburg en Lummen (België), met de eigen tuinen, fabriek, laboratorium en magazijn.

Ontdek op woensdag 19 juni 2024 het inspirerende verhaal van A.Vogel door Edwin Stoel (algemeen directeur) en Wilfred Schenk (hoofd tuinen) en laat je tijdens de rondleiding meenemen door de prachtige A.Vogel tuinen. Meld je aan via onderstaande button.

 

 

Programma
16.30 uur        Inloop
17.00 uur        Welkom door VNO-NCW Midden
17.10 uur        Presentatie A.Vogel door Edwin Stoel en Wilfred Schenk
17.30 uur        Rondleiding
18.15 uur        Netwerkborrel

Locatie
A.Vogel tuinen
Eperweg 5
8084 RB ’t Harde