Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Demcon

30 november 2023 | 15.30 - 18.45 uur | Enschede
Maak kennis met dit innovatieve bedrijf, dat hoogwaardige technologie en innovatieve producten ontwikkelt, produceert en levert voor klanten over de hele wereld.

Demcon (1.000+ medewerkers) is ontstaan vanuit de passie van de oprichters voor het combineren van creativiteit en technische vaardigheden gericht op het oplossen van complexe vraagstukken. Deze vraagstukken zijn van technologische en maatschappelijke aard en hebben veelal direct of indirect invloed op mensen en hun leefwereld. Denk aan oplossingen voor medische uitdagingen, systemen die onze veiligheid bewaken of duurzame innovaties voor thema’s als water en energie. Naast het ontwikkelen van technische oplossingen zet Demcon in op het stimuleren van ondernemerschap en het investeren in talent en onderwijs.

Tijdens de bijeenkomst vertelt Michiel Jannink, Vice President Life Sciences & Health, over de uitdagingen waarvoor Demcon gesteld staat, over hun innovatieve producten en projecten en de verschillende fases van de ontwikkeltrajecten; van duurzaam ontwerp en het realiseren van een prototype tot de productie. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van je vragen. Hierna krijgen we een rondleiding door de productiehal waar je de processen met eigen ogen kunt bekijken. We sluiten af met een netwerkborrel waarbij je medeondernemers ontmoet in een informele en gezellige sfeer.

Programma
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkomstwoord door Michel ten Hag, voorzitter VNO-NCW Twente
16.10 uur Presentatie door Michiel Jannink,  Vice President Life Sciences & Health Demcon
16.45 uur Rondleiding
17.45 uur Netwerkborrel
18.45 uur Einde

Adres
Demcon
Institutenweg 40
7521 PK Enschede

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor dit bedrijfsbezoek. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij overschrijving hebben leden van VNO-NCW Midden voorrang op niet-leden/introducees.