Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Elis

3 oktober 2023 | 09.30 - 12.30 uur | Apeldoorn

Op dinsdag 3 oktober a.s. zijn we te gast bij Elis in Apeldoorn voor een bedrijfsbezoek en rondleiding door de fabriek.

Elis ontzorgt haar klanten dag in, dag uit. Met meer dan een eeuw expertise is Elis een internationale circulaire multiservice dienstverlener die textiele en facilitaire oplossingen aanbiedt. Door het verhuren, reinigen, repareren en leveren van bedrijfskleding, vloer- en bedrijfshygiëne, cleanroomproducten, poetsdoeken en ongediertebestrijding, zorgt Elis dat haar klanten veilig en hygiënisch kunnen werken. Elis beheert de gehuurde producten en zorgt er met haar eigen wasserijen voor dat producten schoon, hygiënisch en voldoen aan de normeringen, terugkeren naar de klant zodat zij veilig en hygiënisch kunnen werken.

Duurzaamheid zit in het DNA van Elis. Het bedrijfsmodel is gebaseerd op de circulaire economie en legt de nadruk op diensten boven producten, verhuur boven aankoop en gebruik boven bezit. De basis van de dienstverlening is om de levensduur van producten dusdanig te verlengen door hun circulaire dienstverlening.

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst hoor je o.a. hoe Elis hun voetafdruk zo klein mogelijk maakt, medewerkers zoveel mogelijk in hun kracht zet en verantwoordelijk samenwerkt met klanten, leveranciers en andere (lokale) stakeholders.

Deze bijeenkomst is vooral interessant voor gereedschappenfabrieken, freezerijen, machinefabrieken, metaalbewerkingsbedrijven en verspaningsindustrie gerelateerde productiebedrijven. Kortom: voor iedereen die met vet en smeer heeft te maken.

Programma

  • 09.30 uur   Inloop met koffie/thee
  • 10.00 uur   Welkomstwoord door regiovoorzitter VNO-NCW Stedendriehoek
  • 10.10 uur   Ondernemersverhaal Elis door Emiel Falk, General Manager Elis Apeldoorn, en Vincent Nibbering, Business Development Manager Elis Nederland
  • 10.45 uur   Q&A
  • 11.00 uur   Rondleiding door de fabriek
  • 12.00 uur   Lunch

Locatie
Elis
Nagelpoelweg 36
7333 NZ Apeldoorn

Aanmelden
Meld je vóór 26 september a.s. aan via de button.