Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek ETNA Coffee Technologies

28 februari 2024 | 19.00 - 22.00 uur | Doetinchem

Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan ETNA Coffee Technologies in Doetinchem. ETNA is een toonaangevende producent van professionele, duurzame koffiemachines die wereldwijd worden verkocht. De machines worden ontwikkeld en geassembleerd in Doetinchem, waarbij 100% Nederlands vakmanschap wordt gegarandeerd. ETNA producten staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid, lange levensduur en lage servicekosten.

Of het nu gaat om verse bonen of instant producten, de koffiemachines van ETNA zetten er een heerlijke kop koffie, cappuccino of chocolade van. Dat is de passie van ETNA. En dat mag iedereen proeven! De dealers van ETNA leveren de ingrediënten en verzorgen de service. Via hen vinden de koffiemachines hun weg naar de eindgebruikers in o.a. kantoren, industrie en horecalocaties.

Het bedrijfsbezoek start met een presentatie door Linda van de Maat, Directeur Operations bij ETNA Coffee Technologies. Zij geeft een korte introductie over ETNA Coffee Technologies, de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf en hun duurzaamheidsstrategie ‘Eerlijke koffie, eerlijke machine’.

Gastspreker Reinier van den Berg (meteoroloog, weerpresentator en directeur SpeakOut) neemt ons deze avond mee in het thema klimaatverandering en de gevolgen hiervan op de productie van koffie.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen bij ETNA Coffee Technologies.

 

 

Programma
19.00 uur     Inloop
19.30 uur     Welkom door VNO-NCW Achterhoek
19.45 uur     Presentatie ETNA Coffee Technologies en gastspreker Reinier van den Berg
20.30 uur     Rondleiding
21.15 uur     Netwerkborrel en hapje