Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Op bezoek bij HAN academie Engineering

6 februari 2020 | 16.00 uur | Arnhem

Ben jij ook benieuwd hoe het onderwijs zich aan het vernieuwen is? Meer weten hoe het onderwijs naar jou op de werkvloer komt? In deze bijeenkomst zijn we welkom bij HAN academie Engineering & Automotive. We worden ontvangen door hoofd bedrijfsvoering Engineering Erik Folgering die gaat vertellen hoe ze het onderwijs innoveren bij de HAN en studenten een optimale leeromgeving geven buiten de vertrouwde schoolmuren.

In deze bijeenkomst staat de afstemming tussen onderwijs en bedrijfsleven centraal. IKN en VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen nodigen je uit voor deze interactieve bijeenkomst om je te laten inspireren door nieuwe vormen van onderwijs. Na twee interessante presentaties zullen we een kijkje nemen bij HAN academie Engineering.

De twee presentaties zijn mooie voorbeelden hoe de HAN samen met bedrijven andere manieren van onderwijs vorm geeft. Een krappe arbeidsmarkt ervaren we allemaal. Het is dan heel handig om al vroeg in contact te komen met studenten en ze te interesseren voor een stage, afstuderen of een baan. Hiervoor zijn hybride leeromgevingen ideaal. Iwan van Bochove vertelt graag meer over zijn ervaringen hierin.
Daarnaast nemen we je graag mee in het nieuw gestart project: New Energy & Mobility innovatielab op IPKW. Hierin worden krachten gebundeld tussen bedrijven, onderwijs en de overheid om de energietransitie en CO2 reductie te realiseren. Paul Sistermans vertelt wat hiervoor nodig is en wat de plannen zijn.

Meld je snel aan!