Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek KWR Watercycle Research Institute

16 april 2019 | 15.30 - 18.15 uur | Nieuwegein

Op dinsdag 16 april opent KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein, internationale kennisonderneming en innovatieversneller in de watersector, haar deuren voor de leden van VNO-NCW provincie Utrecht voor een interessant bedrijfsbezoek. Wij nodigen je hiervoor van harte uit.

De kennisonderneming KWR
KWR genereert kennis om de watersector in staat te stellen water-wise te opereren in onze verstedelijkte samenleving. Bij KWR voelen ze een professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van water. Hun wetenschappelijke bevindingen en de praktische innovaties die daaruit voortvloeien, dragen wereldwijd bij aan een duurzame beschikbaarheid van water in de stedelijke waterketen.

Bridging Science to Practice
Dit is het motto van KWR. Hun onderzoekers werken op het snijvlak van wetenschap, bedrijfsleven en samenleving. Hun kracht schuilt in de vertaling van wetenschappelijke kennis naar toepasbare praktijkoplossingen voor eindgebruikers in de Nederlandse en internationale watersector. Ze hebben een stevige reputatie opgebouwd als innovatieversneller en internationale netwerkbouwer van topniveau. In (inter)nationale samenwerkingsverbanden vervullen ze steeds vaker een coördinerende rol.

Tijdens het bedrijfsbezoek zullen diverse sprekers van KWR ons meer vertellen over het kennisbedrijf KWR en de (inter)nationale watersector waarin zij opereren.

Wil je meer weten en kennismaken met het ‘neusje van de zalm’ op het gebied van onderzoek en het vertalen van kennis naar toepasbare praktijkoplossingen in de watersector? Kom dan ook!