Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Mueller

12 september 2019 | 19.00 uur | Groenlo

De enige kwaliteit die er toe doet, is kwaliteit  die een leven lang meegaat

Het eerstvolgende bedrijfsbezoek van VNO-NCW Achterhoek brengt ons op 12 september a.s. naar Groenlo, om specifieker te zijn naar Mueller!
In 2018 verhuisde Mueller in Nederland van drie locaties naar een locatie. Hét moment om de kernwaarden van deze drie locaties te verenigen naar één, en wel in de nieuwgebouwde locatie op de Laarberg.

Koel
Mueller is een RVS-specialist die een bijdrage wil leveren aan een goede en gezonde voedselvoorziening op de wereldmarkt. Dit doen ze door middel van het leveren van hoogwaardige producten, uitstekende service en innovatieve oplossingen voor kwalitatief hoogwaardige, al dan niet geconditioneerde, opslag van vloeistoffen. Zo zijn zij marktleider in Nederland als het gaat om koelen van melk maar daarnaast zijn zij in meer dan 50 landen actief. Ook hebben ze de knowhow in huis als het gaat om de procesindustrie en het koelen van dat andere drankje, wat wij graag koud drinken, met hun kelderbiertanks.

Delen van kennis en ervaring
Dankzij haar jarenlange ervaring heeft Mueller veel kennis over koeltechnische oplossingen en het bouwen van RVS tanks. Vanuit de overtuiging dat je samen verder komt dan alleen, deelt Mueller deze kennis graag met haar medewerkers en derden. Zo hebben zij o.a. de Mueller Academy in het leven geroepen.

“Om onze visie te realiseren, dagen wij onze medewerkers uit tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap.”

Menko van Gorkum, Managing Director Mueller, vertelt tijdens de bijeenkomst over de totstandkoming, de uitrol maar ook over hoe hét Mueller DNA bijdraagt aan het vinden en behouden van de juiste medewerkers, samenwerkingspartners én het opzetten van de Mueller Academy.

Programma:
19.00 – 19.30 uur Ontvangst door Wilma Elbertsen (regiomanager VNO-NCW Achterhoek) en Monic Rootinck (gastvrouw Rootinck hospitality concepten)
19.30 – 20.00 uur Welkom door Koen Knufing, voorzitter VNO-NCW Achterhoek, met meer informatie over o.a. Sterk Techniekonderwijs en thematafels/Achterhoek Board en de stand van zaken Banenafspraak
20.00 – 20.45 uur Presentatie Mueller door Menko van Gorkum, Managing Director
20.45 – 21.15 uur Bedrijfsrondleiding in groepen
21.15 uur Netwerkborrel

Wil je meer weten over Mueller, hoe dit bedrijf actief is van Groenlo tot Amerika, Afrika en Azie? Meld je aan en laat je verrassen!

Locatie
Mueller
Noordgang 14
7141 JP Groenlo