Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

AFGELAST – Bedrijfsbezoek Roelofsen Carrosseriebouw Raalte BV

17 maart 2020 | 15.30 uur | Raalte

Deze bijeenkomst is afgelast in verband met coronavirus.

 

Roelofsen creƫert specialistische en klantgerichte transportoplossingen, met name voor de paardensport, maar ook voor de race & ralley sport, servicetrucks of facility trucks bieden ze mogelijkheden. Hierbij zijn kwaliteit, functionaliteit, innovatie en service de kernwaarden. De hypermoderne en luxe voertuigen zijn vaak compleet voorzien van woonruimte met onder meer een bar en badkamer. Ze worden op maat gemaakt voor illustere namen uit de paardensport: Jeroen Dubbeldam, Harrie Smolders, Edward Gal, Hans Peter Minderhout en velen meer.

De leden en relaties van VNO-NCW regio Zwolle zijn van harte welkom om op dinsdag 17 maart 2020 een kijkje te nemen in het moderne bedrijf in Raalte. Hier vindt de volledige vervaardiging van de trucks plaats door o.a. ervaren carrosseriebouwers, installateurs, loodgieters, interieurbouwers en meubelmakers.

Gastheer en spreker tijdens onze bijeenkomst is Jonny Roelofsen, algemeen directeur.

In 1987 streek Roelofsen als eenmansbedrijf neer in Raalte. Na een aantal verhuizingen door ruimtegebrek is het bedrijf nu al geruime tijd gevestigd aan de Heesweg. Het klantenbestand groeit echter nog steeds door, waardoor ook hier ruimtegebrek ontstaat. Daarom is een stuk grond aangekocht op de Zegge VII en worden de mogelijkheden van uitbreiding bekeken.

Ben je benieuwd hoe deze wereldwijd toonaangevende truckbouwer op dit niveau gekomen is en daar wil blijven? Kom dan vooral op 17 maart naar Raalte!