Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Twente Milieu NV

21 november 2019 | 16.30 - 19.00 uur | Enschede

Samen voor een schoon, gezond en fris Twente

Een maatschappij zonder afval; een maatschappij waarin afval een grondstof is voor nieuwe producten en een brandstof voor duurzame energie. Dat is waar Twente Milieu naar streeft.

Op donderdag 21 november aanstaande gaan we op bezoek bij Twente Milieu NV. Directeur Lisette Bosch is deze middag onze gastvrouw en krijgen we een inkijk in de wereld van afval, nu en in de toekomst. Wat gaat Twente Milieu doen? Wat kunnen wij doen? En hoe wordt de burger hierin betrokken?

Kortom: een interessante bijeenkomst die je niet wilt missen!

Over Twente Milieu NV
Alle aandelen van Twente Milieu NV zijn in handen van acht Twentse gemeenten: Almelo, Borne, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser en Oldenzaal. Voor deze gemeenten voert Twente Milieu haar kerntaken uit: het inzamelen van huishoudelijk afval en het beheren van afvalstromen en openbare ruimtes.  Daarnaast voert Twente Milieu ondersteunende werkzaamheden uit voor de gemeente Wierden.

De 350 betrokken en gedreven medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is in de buitendienst, zijn dagelijks zichtbaar en herkenbaar aanwezig in de leefomgeving van bijna 500.000 inwoners van Twente. Een grote werkgever die veel mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt (20 procent van het personeelsbestand), kansen biedt.

De slogan ‘schoon, gezond en fris’ krijgt door de inzet van Twente Milieu daadwerkelijk vorm in de leefomgeving van de bewoners uit de aandeelhoudende gemeenten.

We zien je graag op donderdag 21 november aanstaande!