Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Van Raam BV

8 juni 2022 | 19.00 - 22.00 uur | Varsseveld

Van Raam is wereldmarktleider en specialist in het produceren van aangepaste fietsen. Van Raam maakt o.a. driewielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, lage instapfietsen, de loophulp, de scootmobielfiets en een riksja. Vrijwel alle modellen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Als fabrikant van aangepaste fietsen hebben zij het streven om zoveel mogelijk mensen duurzame en eigentijdse mobiliteit aan te bieden. Dit doen zij voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen.

Van Raam is van mening dat als mensen met een beperking langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, ze gelukkiger zijn. Van Raam wil dan ook graag een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

In de duurzame productiefabriek van 13.500 m2 in Varsseveld produceren ze Van Raam fietsen van stalen buis tot eindproduct om mensen weer mobiel te maken. Met ruim 245 medewerkers maken zij als familiebedrijf al bijna 100 jaar fietsen die over de hele wereld worden geleverd. De Van Raam fiets kenmerkt zich door Hollandse kwaliteit en een moderne vormgeving.

Van Raam neemt je mee in de succesvolle ontwikkelingen met o.a. aandacht voor:

  • Wat maakt Van Raam succesvol en hoe gaat Van Raam om met knelpunten en bedreigingen
  • 3D printen
  • Smarthub Development

Aanmelden voor het bedrijfsbezoek kan via onderstaande button. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op woensdag 8 juni.