Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bijeenkomst bij Van Wijnen Eibergen

10 mei 2023 | 19.00 - 22.30 uur | Eibergen

Op woensdag 10 mei opent Van Wijnen vestiging Eibergen haar deuren voor leden van VNO-NCW Midden. We nodigen je graag uit om mee te denken en dromen over de toekomst van de Achterhoek en de wijze waarop een landelijk opererende ontwikkelende bouwer daar op regionaal niveau aan bij kan dragen.

Marleen Mokkink en Marten ter Haar

Naoberschap in de Achterhoek
Van Wijnen is met 27 vestigingen een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Ondanks deze omvang, staat lokaal ondernemerschap bij Van Wijnen centraal. Elke vestiging is decentraal georganiseerd en voert – binnen de landelijke kaders – een eigen koers, passend bij de lokale ontwikkelingen van een vestiging. Het bedrijf staat als vakliefhebber van vestiging Eibergen graag met de voeten in de klei. Van Wijnen is ambitieus om een verschil te maken in de regio op thema’s als: leefbaarheid, circulariteit/duurzaamheid, betaalbaar wonen en sociaal ondernemerschap.

DROMEN en DOEN
Marleen Mokkink (directie Van Wijnen) en Hans v.d. Guchte (bestuurslid VNO-NCW Achterhoek) nemen deel aan de Thematafel Wonen & Vastgoed. Ze informeren je graag over de woningbouwplannen voor de Achterhoek en de aanpak “Van Dromen naar Doen”. Daarna nemen Marleen Mokkink en Marten ter Haar (ontwikkelingsmanager) je mee in de toekomstvisie van Van Wijnen Eibergen. Ze vertellen je graag meer over de wijze waarop ze deze toekomstvisie handen en voeten geven. Want samen met de overheid, marktpartijen en maatschappelijke instellingen werken we aan betaalbare, leefbare én toekomstbestendige woon-, werk en zorgomgevingen.

Spreker
Gastspreker is Guy van Liemt*. Guy vertelt ons deze avond over werkgeluk, binden en boeien van medewerkers en verzuimreductie.

Wil je weten hoe Van Wijnen vanuit Eibergen ontwikkelt, bouwt, transformeert, beheert en renoveert? Meld je dan aan en laat je inspireren door de droom voor morgen van dit mooie bedrijf.

Programma
19.00 uur    -Ontvangst
19.30 uur    -Welkomstwoord door Koen Knufing, voorzitter VNO-NCW Achterhoek
19.35 uur     -Thema wonen in de Achterhoek: thematafel Wonen en “Van dromen naar doen” door Marleen Mokkink en Hans van de Guchte
20.00 uur    -Presentatie Van Wijnen door Marleen Mokkink en Marten ter Haar
-Intermezzo met publiek
20.45 uur    -Gastspreker Guy van Liemt over werkgeluk, verzuimreductie en boeien en binden van medewerkers
21.30 uur    -Netwerkborrel
 

Guy van Liemt

*Guy van Liemt
Guy is een veelgevraagd spreker over de onderwerpen purpose, zingeving, leiderschap, geluk en werkgeluk. Hij is bedrijfseconoom, Register Marketeer en lid van het College van Register Marketeers, 6 jaar lang Juryvoorzitter Internal Branding Company of the Year en lid Hoofdjury Dutch Marketing Awards, met Gert Koot auteur van de bestseller Marketingcommunicatie in 14 stappen (bekroond tot marketingstudieboek van het jaar), diverse brand management en marketingfuncties bij Procter & Gamble, 15 jaar ervaring als docent-trainer bij de marketing- (NIMA-B en -C) en marketingcommunicatie-opleidingen van SRM (o.a. als samensteller en begeleider van het College for Brand Management). Daarnaast begeleider en samensteller van verschillende cursussen voor het NIMA.