Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Wanders Mobiele Chalets

13 september 2018 | 19.00 - 22.00 uur | Wanders Mobiele Chalets | Ulft

Heb je al plannen voor de volgende zomervakantie?

Hoewel wij nog aan het genieten zijn van de nazomer, zijn ze bij Wanders Chaletbouw al volop bezig met het volgende zomerseizoen. Natuurlijk is chaletbouw tegenwoordig niet alleen voor vakantiewoningen, daarom vinden wij het ook zo leuk dat we je mogen uitnodigen om achter de schermen te komen kijken bij dit prachtige Achterhoekse bedrijf.

Wanders Chaletbouw
Wanders Mobiele Chalets BV is de grootste maatwerkbouwer van kwalitatief hoogwaardige en luxe recreatiewoningen, mantelzorgwoningen en woonwagens in Nederland.

Jaarlijks vinden zo’n 400 kant-en-klare woningen hun weg naar vakantieparken en individuele opdrachtgevers op de Nederlandse, Duitse, Belgische en Zwitserse markt. Elk chalet wordt ‘tailormade’ vervaardigd vanuit een basismodel, waarbij talloze individuele wensen op het gebied van maatvoering, buitenbekleding, inrichting en comfort mogelijk zijn.

Het team van ruim 100 werknemers maakt onderdeel uit van de Wanders Groep, welke verder bestaat uit Wanders Fires & Stoves, Staalbouw Velp en Touwfabriek Helmes Wellink.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van Wanders Chaletbouw? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op donderdag 13 september a.s.

Voor meer informatie over het programma en aanmelden klik hier