Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD ivm coronaprotocol – Bedrijfsbezoek: Avantes door de tijd heen

7 april 2020 | 13.15 uur | Apeldoorn

Deze bijeenkomst is geannuleerd in verband met het coronavirus.

Begonnen in een schuur in Eerbeek in april 1994 en inmiddels een innovatief bedrijf met maar liefst 100 medewerkers in dienst én verkoopkantoren in de Verenigde Staten en China.

Avantes ontwikkelt en produceert spectrometers: een klein hightech apparaatje waarmee je kunt meten in het lichtspectrum. De toepassingen zijn talrijk: of het nu gaat om procescontrole bij de productie van zonnepanelen, het meten van voedingswaarden van mais direct op een oogstmachine, het meten van luchtvervuilende stoffen om de luchtkwaliteit te bepalen of vroege diagnose van tumoren.

Benno Oderkerk, CEO, vertelt deze middag waarom zij de preferred supplier van dé wereldspelers zijn. Met een visie om over de gehele wereld het leven van de mensheid te verrijken en een missie om de allerbeste producten te ontwikkelen die de mensheid niet alleen langer en gezonder laat leven, maar ook de planeet redt voor de komende generaties is dit bedrijfsbezoek bij Avantes een bijeenkomst die je absoluut niet mag missen.
Benno Oderkerk vertelt meer over “Avantes door de tijd heen”. Hierna volgt een uitgebreide rondleiding op de productieafdeling, het Experience Center en de R&D afdeling.