Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Businessevent Ondernemersprijzen Achterhoek

17 oktober 2019 | 19.00 - 23.30 uur | Schouwburg Amphion | Doetinchem

Achterhoekse ondernemers. Met hun lef steken ze elkaar aan, met hun samenwerking helpen ze elkaar vooruit en met hun daadkracht laten ze de markt op hun grondvesten schudden. Samen d’ran; dan gebeurt er wat! In een wervelende avond vol spektakel, vakmanschap, triomf en inspiratie, vieren 500 ondernemers het ondernemerschap in de Achterhoek. We nodigen jou, ondernemende Achterhoeker, van harte uit om op 17 oktober samen met ons te genieten, netwerken, leren en proosten!

Drie Achterhoekse ondernemers in de spotlights
Negen genomineerden maken tijdens de feestelijke avond kans op een Ondernemersprijs. De Guus Hiddink Bedrijven Award beloont de onderneming die met een bijzondere aanpak een voorbeeld voor andere ondernemers was. De Rabobank Talent Award geeft een ambitieuze starter een boost. En de Ap Ruesink Ondernemer Award onderscheidt de entrepreneur die anderen inspireerde. Onder begeleiding van Sjoerd Weikamp zal iedere winnaar zijn of haar eigen inspirerende verhaal vol trots met jou en de andere aanwezigen delen!

Een inspirerende avond vol spektakel
Vanuit Amphion presenteren we je een wervelende show rond het bruisende ondernemerschap in de Achterhoek. Het evenement is een waardevolle mix van spektakel, waarover lang wordt nagepraat, kennis, gedeeld door ondernemers en burgemeesters uit de regio, inspiratie, dankzij baanbrekende prestaties, feest, door award winnende Achterhoekers en ontmoeting met succesvolle entrepreneurs! Het volledige programma, dat absoluut de moeite waard is, is te vinden op www.ondernemersprijzenachterhoek.nl

Ga jij vol inspiratie naar huis?
De feestelijke avond staat volledig in het teken van Achterhoekse Ondernemers zoals jij. Het Amphion wordt de wervelende plek waar handen worden geschud, glazen worden geheven, kennis wordt gedeeld en ontspannen wordt genoten. Grijp daarom je kans om één van de 500 beschikbare plaatsen te bemachtigen! We zien je graag op 17 oktober in de zaal, of wellicht zelfs óp het podium!