Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

WORDT VERPLAATST – Circulair Café ‘Help, het water raakt op’

24 maart 2020 | 15.30 uur | Arnhem

Deze bijeenkomst wordt verplaatst in verband met het coronavirus. Een nieuwe datum volgt.

 

Op 24 maart organiseert CIRCLES het eerste Circulair Café in 2020 over het thema ‘Help, ons water raakt op’ bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. We gaan tijdens het eerste circulaire café van 2020 in gesprek met experts en u.

Programma en gasten 
Deze keer verwelkomen we Roy Tummers (directeur VEMW, het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) die ons meeneemt in het belang van de beschikbaarheid van water, Marcus ten Zijthoff (Zwarte Cross) komt vertellen over het initiatief om drinkwater uit urine te maken tijdens de Zwarte Cross en Douwe Jan Tilkema (Waterschap Vallei en Veluwe) vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de eerste Europese waterfabriek. Tot slot gaan we het CIRCLES consortium uitbreiden dat in Oost Nederland werkt aan de versnelling van de circulaire economie.

Wil je erbij zijn?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 20 maart, aan via onderstaande knop. Ken je iemand anders die dit Circulair Café niet mag missen? Stuur de uitnodiging dan gerust door!

Praktische informatie 
Datum: dinsdag 24 maart

Inloop met koffie en thee: 15:30 uur
Start programma: 16:00 uur
Afsluiting en borrel: 17:30 uur

Locatie
HAN, Ruitenberglaan 31, 6826 CC in Arnhem.

Deze locatie is op 5 minuten loopafstand van het station Arnhem Presikhaaf. Kom je toch met de auto, dan is de parkeren mogelijk op het campusterrein. Mocht het erg druk zijn, dan kun je uitwijken naar de parkeerplaats van de Intratuin, tegenover de HAN.

Zoals altijd is er onze zeepkist. Heeft u een interessante pitch en zoekt u samenwerking die verder gaat dan commerciële acquisitie dan kunt u het podium pakken om uw pitch en oproep te delen.